واژه های آسمانی ؛راهی به سوی آرامش

درباره ما


******* آیا می دانید: شما می توانید در مدت زمانی محدود ، بایادگیری کمتر از 2 درصد از کلمات قرآن ، معنای 82 درصد از کلمات به کار رفته در قرآن را فرا بگیرید؟قرآن کریم در مجموع از 87419کلمه تشکیل یافته است.از میان این کلمات،1257کلمه،بیش از 7 باز تکرار شده اند که تحت عنوان((کلمات پرکاربرد))نام گذاری می شوند.از این تعداد، 120 کلمه ،کلماتی هستند که ما فارسی زبان ها معنای آن را می دانیم(کلماتی نظیر الله ،شیطان،جهنم و...)و 1137کلمه دیگر با انکه کمتر از دو درصد از حجم قرآن را تشکیل می دهند ولی با توجه به تکرار زیاد ، بیش از 82 درصد قرآن (71575کلمه)از این کلمات تشکیل یافته است.لذا شما با یادگیری این کلمات ،به راحتی اکثر کلمات به کار رفته در قرآن کریم را معنا نموده و با این کتاب آسمانی انس می گیرید. در این وبلاگ این کلمات را آموزش خواهیم داد. *********** ان شاء الله بتوانم با این موضوعات به دین مبین اسلام خدمت کرده باشم. اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

دانلود اپلیکشن اندروید

دانـلـود اپـليکيشن انـدرويـد

موضوعات مطالب

آموزش سبک زندگی اسلامی به کودکان
آموزش نرم افزار های تولید محتوا برای ساخت محتوای قرآنی
وصیت نامه
نرم افزار اندرویدی وبلاگ

فیلم ها و کلیپ های مذهبی

حضرت محمد (ص) از نگاه کودکان

احادیثی از پیامبر اکرم حضرت محمد (ص )

ورود حضرت رسول (ص) به مکه )

دعای حضرت مهدی صاحب الزمان (عج)

زیارت حضرت محمد (ص)

واژه های آسمانی ؛ پیام های نورانی

سایت های قرآنی

سایت رهبری - وبسایت ختم قرآن - شورای عالی قرآن - رادیو قرآن - نمایشگاه سیار قرآن - نور مبین - صلات

برچسب‌ها

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
قرآن انلاین وب سایت ختم قرآن اهمیت فضای مجازی صراه مستقیم را در نماز جستجو کنید قرآن ، پرچم نجاتبخش ، كتاب عبرت و آموزش و بيان و تبيان است

به وبلاگ واژه های آسمانی ؛ پیام های نورانی خوش آمدید.مخاطبان اصلی ما والدین ، معلمان و دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی می باشند؛ از این که از تمامی بخش ها دیدن می نمایید متشکریم.

آموزش سبک زندگی پیامبر(ص) به کودکان(قسمت نهم)

چرا نباید به هم حسودی کنیم؟

دوست تو بهتر از تو شوت می کند ؛ ولی تو بهتر از او ضربه ی سر میزنی. دوست تو قد بلند تر از تو است ، ولی تو هم زور و بازویت بیشتر از اوست.دوست تو درس ریاضی اش بهتر از توست  و تو هم درس زبانت بهتر از اوست .

 خدا همه نعمت هایش را به یک نفر نداده است . او نعمت هایش را بین مردم تقسیم کرده است .

پس دلیلی ندارد که ما به هم حسودی کنیم . حسودی یعنی اینکه ما از دیدن  نعمت های دیگران ناراحت شویم . یعنی اینکه از دیدن شادی و موفقیت و لذت دیگران غصه بخوریم . حسودی یعنی آرزو کنیم که خدا فلان نعمت را از دوست ما بگیرد.به جای حسودی کردن می توانیم  خدا را صدا بزنیم و همان نعمت یا بهترش را از او بخواهیم.

حضرت محمد (ص) اصلا حسود نبود . پیامبر گرامی اسلام به هیچ یک از بندگان خدا حسودی نمیکرد . اگر می دید خدا به کسی پول یا خانه زیبا یا اسب تند رو یا صدای قشنگ یا مزرعه بزرگ و پرمحصول داده ، ناراحت نمی شد . او به یارانش می فرمود :«از حسادت بپرهیزید

وبلاگ آموزشی واژه های آسمانی پیام های نورانی منتظر شنیدن نظرات شما می باشد.

منبع : آموزش سبک زندگی ، غلامرضا حیدری ابهری،انتشارات بوستان فدک

نویسنده رضااتابک در یک شنبه 16 آبان 1395 |

آموزش سبک زندگی پیامبر(ص) به کودکان(قسمت هشتم)

چرا نباید خودخواه و مغرور باشیم ؟

آیا می خواهی آدم های خودخواه و مغرور را بشناسی؟آنها کسانی هستند که خودشان را بهتر از دیگران می دانند ، خیلی بی ادبانه با دیگران حرف می زنند و دوست دارند که همیشه دستور بدهند . آنان خیلی زور می گویند و اصلا به بقیه احترام نمی گذارند . آنها در سلام کردن پیشقدم نمی شوند و خیلی سرد به سلام مردم جواب می دهند. مردم از آدم های خودخواه و مغرور بدشان می آید . برای همین این جور آدم ها ، کم کم دوستانشان را از دست می دهند و تنها می شوند . خدا هم از این جور آدم ها بدش می آید .

حضرت محمد (ص) اصلا غرور و تکبر نداشت . او به کسی زور نمی گفت و حتی با فقیران نیز دوستانه و صمیمانه حرف می زد . حضرت محمد (ص) در خانه و در مسافرت ، خودش را از کارها کنار نمی کشید ، نمی گفت که من پیامبرم و هیچ کاری انجام نمی دهم . او در سلام دادن بیش دستی می کرد و به بچه ها هم سلام می داد . او می فرمود :«کسی که یک ذره تکبر در دلش باشد ، به بهشت نمی رود.»

وبلاگ آموزشی واژه های آسمانی پیام های نورانی منتظر شنیدن نظرات شما می باشد.

منبع : آموزش سبک زندگی ، غلامرضا حیدری ابهری،انتشارات بوستان فدک

نویسنده رضااتابک در چهار شنبه 12 آبان 1395 |

آموزش سبک زندگی پیامبر(ص) به کودکان(قسمت هفتم)

7-چرا باید به دیگران سلام کنیم؟

به نظر تو وقتی دوست و آشنایی را می بینیم باید چه کار کنیم؟آیا درست است که با بی تفاوتی از کنار او عبور کنیم؟قطعا این کار اشتباه است . آیا درست است که بدون سلام و علیک ، به گفت و گو با او بپردازیم؟این کار هم اشتباه است.

پس بهتر این است که موقع دیدن دوستان و آشنایان ، اول به آنها سلام بدهیم.

سلام کردن نشانه ی ادب است . افراد با ادب هیچ وقت بدون سلام با کسی حرف نمی زنند. سلام کردن باعث می شود که آدم ها همدیگر را بیشتر دوست بدارند . سلام یعنی ان شا الله همیشه سالم باشی ؛ پس سلام کردن یک دعا هم هست .

حضرت محمد (ص) به همه سلام می کرد . او حتی به بچه های کوچک نیز سلام می کرد . در سلام کردن نیز پیشگام بود . یعنی اول به دیگران سلام می کرد . هرگز منتظر نمی ماند دیگران به او سلام کنند.

 

وبلاگ آموزشی واژه های آسمانی پیام های نورانی منتظر شنیدن نظرات شما می باشد.

منبع : آموزش سبک زندگی ، غلامرضا حیدری ابهری،انتشارات بوستان فدک

نویسنده رضااتابک در شنبه 8 آبان 1395 |

آموزش سبک زندگی پیامبر(ص) به کودکان(قسمت پنجم  و ششم)

5- چرا باید مسواک بزنیم؟

وقتی ما بستنی می خوریم ، مقداری از مواد بستنی به دندان هایمان می چسبد . وقتی گوشت می خوریم ، تکه های ریز گوشت لابلای دندان هایمان می رود .وقتی ما شیرینی می خوریم ، کمی از مواد شیرینی ، روی دندان های ما را می پوشاند . همه این مواد که در دهان ما باقی می مانند ، باعث خرابی دندان های ما می شوند.

نویسنده رضااتابک در شنبه 1 آبان 1395 |

قسمت چهارم

چرا باید قرآن بخوانیم؟

قطب نما به ما کمک می کند که در کوه و بیابان راه خود را پیدا کنیم و راحت به مقصد برسیم .چراغ قوه به ما کمک می کند که جلوی پایمان را ببینیم و در تاریکی زمین نخوریم .

علایم راهنمایی و رانندگی به ما کمک می کند که هنگام رانندگی توی خطر نیفتیم و تصادف نکنیم.

قرآن کریم ، مثل قطب نما و چراغ قوه و علایم راهنمایی و رانندگی است . مسلمانی که به پند های قرآن گوش بدهد ، حتما به سعادت می رسد . او هرگز دچار اشتباه و گمراهی نمی شود و در جهنم سقوط نمی کند .

بخشی از قرآن ، قصه های آدم های خوبی مثل ابراهیم (ع) است . بخش دیگری از قرآن ، قصه های آدم های بدی مثل فرعون است . قسمتی از قرآن سفارش به کارهای خوبی مثل نیکی به پدر و مادر است و آیاتی از قران هم درباره زشتی کارهای بدی مثل دروغگویی است . مقداری از قرآن نیز درباره جهان اخرت است .

مسلمانی که هر روز قرآن می خواند ، انگار هر روز سر درس خدا می نشیند و راه خوشبختی را از خود خدا می آموزد .

حضرت محمد (ص) خیلی قرآن می خواند ، او به این کار خیلی علاقه داشت . پیامبر خوش صدا بود  و با صدای خوب قرآن می خواند.

وبلاگ آموزشی واژه های آسمانی پیام های نورانی منتظر شنیدن نظرات شما می باشد.

منبع : آموزش سبک زندگی ، غلامرضا حیدری ابهری،انتشارات بوستان فدک

نویسنده رضااتابک در شنبه 17 مهر 1395 |

آموزش سبک زندگی پیامبر(ص) به کودکان(قسمت سوم)

چرا باید دعا کنیم ؟

همان طور که ما به آب و غذا نیاز داریم ، به حرف زدن با دیگران نیز نیاز داریم . وقتی ما با دوستانمان حرف می زنیم ، احساس شادی می کنیم  و غم و غصه هایمان را از یاد می بریم .

البته بهترین دوست ما خداست . چه خوب است که گاهی هم با این دوستمان حرف بزنیم . حرف زدن با خدا هم خیلی شیرین است . به این کار دعا می گویند .

خدا هیچ وقت از حرف های ما خسته نمی شود . اگر ما روزی صد بار هم با او حرف بزنیم ، باز هم به حرف هایمان گوش می دهد .

حرف زدن با خدا ، ما را از نا امیدی و افسردگی نجات می دهد  و شیطان را از ما دور می سازد . ما هنگام دعا و گفتگو با خدا ، می توانیم خواسته هایمان را نیز با او در میان بگذاریم . اگر اوخواسته ما را انجام ندهد ، از پاداش های بهشتی اش به ما می بخشد .پس دعا و درخواست از او هیچ  وقت بی فایده نیست .

حضرت محمد (ص) علاقه زیادی به دعا و گفتگو با خدا داشت . حرف زدن با خدا برای پیامبر از حرف زدن با هر دوست و رفیقی شیرین تر بود . او هر روز چندین بار با خدا حرف می زد و کم یا زیاد با او سخن می گفت . او می فرمود «نزد خدا ، هیچ کاری گرامی تر از دعا نیست .».

 

منبع : آموزش سبک زندگی ، غلامرضا حیدری ابهری،انتشارات بوستان فدک

 

وبلاگ آموزشی واژه های آسمانی پیام های نورانی منتظر شنیدن نظرات شما می باشد.

نویسنده رضااتابک در دو شنبه 12 مهر 1395 |

قسمت دوم

چرا باید نماز بخوانیم؟

وقتی تو مشق می نویسی ، فایده اش به تو می رسد یا به معلم ؟ معلوم است که فایده اش به تو می رسد . تو با این کار ، درس را بهتر یاد می گیری .

وقتی یک بیمار داروهایش را می خورد ، به سلامتی خودش کمک می کند یا به سلامتی پزشک ؟ معلوم است که او به سلامتی خودش کمک می کند .

نماز خواندن هم به نفع خود ماست . خدا به نماز ما نیازی ندارد . نماز خواندن ، غرور و خودخواهی و حسادت را از دل ما بیرون می کند و مهربانی و دوستی و خیرخواهی را در دل ما قرار می دهد .

فایده دیگر نماز این است که باعث بخشش گناهان ما می شود . نماز مثل رودی است که ما روزی پنج بار در آن می رویم و خودمان را در آن می شوییم.

نماز ، نوعی تشکر از خدا هم هست . او نعمت های خیلی زیادی به ما داده است . ما حتی نمی توانیم نعمت های خدا را بشماریم . آیا نباید  به خاطر این همه نعمت از خدا تشکر کنیم؟

حضرت محمد (ص) خیلی به نمازش اهمیت می داد . او هنگام نماز ، همه کار ها را کنار می گذاشت . او نماز هایش را اول وقت و به جماعت می خواند . البته نمازش را تند تند و با عجله نمی خواند . حضرت محمد (ص) درباره نماز می فرمودند:«نماز کلید بهشت است».او همچنین می فرمود:«نماز ستون دین است.».

منبع : آموزش سبک زندگی ، غلامرضا حیدری ابهری،انتشارات بوستان فدک

وبلاگ آموزشی واژه های آسمانی پیام های نورانی منتظر شنیدن نظرات شما می باشد.

نویسنده رضااتابک در یک شنبه 11 مهر 1395 |

آموزش سبک زندگی پیامبر(ص) به کودکان(قسمت اول)

 

چرا باید بسم الله بگوییم؟

ما موقع غذا خوردن ، اول بسم الله می گوییم.

ما هنگام رفتن به مدرسه ، اول بسم الله می گوییم.

ما قبل از درست کردن کاردستی ، اول بسم الله می گوییم.

ما همه کارهایمان را با بسم الله آغاز می کنیم . ما حتی کار کوچکی مثل پوشیدن  کفش را با بسم الله انجام می دهیم.

((بسم الله الرحمن الرحیم )) یعنی به نام خداوند بخشنده مهربان.

ما با گفتن «بسم الله» خدا را یاد می کنیم  و از او یاری می جوییم . انگار که به خدا می گوییم :«خدایا در این کار کمکم کن.».

بسم الله گفتن یه جور پناه بردن به خدا هم هست .مثلا وقتی هنگام مسافرت بسم الله بر زبان می آوریم ، انگار به خدا می گوییم : خدایا در این سفر ، مواظب ما باش.

حضرت محمد(ص) همه کارهایش را با نام خدا شروع می کرد . او موقع غذا خوردن ، آب نوشیدن ، لباس پوشیدن ، مسافرت رفتن ، سخن گفتن ، بیرون آمدن از خانه ، وارد شدن به خانه ، وضو گرفتن ، خوابیدن و بقیه کارها اول بسم الله می گفت . او تا بسم الله نمی گفت ، کاری را انجام نمی داد.

منبع : آموزش سبک زندگی ، غلامرضا حیدری ابهری،انتشارات بوستان فدک

وبلاگ واژه های آسمانی پیام های نورانی ، منتظر نظرات خوب شما هست.

نویسنده رضااتابک در شنبه 10 مهر 1395 |
صفحه قبل 1 صفحه بعد
حدیث روز

اى فرزنـــد آدم! به پدر و مــادرت نیكى كن و صله رحــم داشته باش تا خداوند، كــــــارت را آســان و عمــــرت را طولانى بگردانــد. پــروردگــارت را فرمان ببر تا خردمند به شمـــار آیى و از اونافرمـــانى نكن كه نادان شمرده مى شوى. // پیامبر اکرم (ص)

نویسندگان

سایت های مراجع

آرشیو مطالب

پیوندهای وبگاه


تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان واژه های آسمانی،پیام های نورانی  و آدرس   yareasamani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

yareasamani.loxblog.com





دانشنامه سوره های قرآن

سوره قرآن

همگام با کتاب

--کتاب پیوند جوان با نماز--
معرفي و دانلود کتاب پيوند جوان با نماز

در اين کتاب پس از تبيين ميزان اهميّت نماز در زنـدگي، پـاسخــگوي بـرخي از شبهات جـوانـان عـزيـز در امـر نمـاز بوده، و عوامل مهمّي که مي ­تواند زمينه­ي دوري آن­ ها از نماز و عبادت را فراهم ­سازد، مورد بررسي قرار خواهيم داد. اين کتاب علاوه بر آن که در پـيـونـد جـوان بـا نـماز راه­ گشاي خوبي اسـت، مي­ تواند به عنوان متن آمـوزشي جـهـت مـربـيـان عـزيـز و دلسوز هم مورد استــفــاده قــرار گــيــرد
--کتاب ژرفاي نماز--
 کتاب ژرفاي نماز

کتاب از ژرفاي نماز از حضرت آيه الله خامنه اي بـه صــورت فـايــل پــي دي اف, كتاب الكترونيكي به زبان فارسي براي مطالعه همگان اماده دانلود شده است اين كتاب داراي 22 صــفــحـــه اســـت
360 رنگ
جشنواره فرهنگی
صفحه اصلی
پروفایل
قرآن آنلاین